sursa foto:  administratie.ro

Șeful Finanțelor, Marcel Boloș, detalii din interior: În această formă este soră cu nebunia

A fost un scandal uriaș marți, după ce în spațiul public a apărut un amendament propus de un secretar de stat din Ministerul Finanțelor, pe numele său Daniela Pescaru, prin care se naționaliza Pilonul 2 de pensii.

Ulterior, s-a renunțat la acel amendament, iar ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a declarat că de-abia marți a aflat de el.

Boloș a declarat, la Antena 3, că forma respectivă a amendamentului este „soră cu nebunia”. În fondul de pensii private sunt 103 miliare de lei care sunt şi discutăm de un număr de 8,2 milioane de oameni, a  subliniat el.

Șeful Finanțelor, Marcel Boloș: „În această formă este soră cu nebunia”

Astăzi am aflat şi având în vedere atribuțiile pe care le are un secretar de stat nu ştiu cum au ajuns să facă amendament. Nu cred, fiind un text care a ajuns în forma se pare cerută pentru amendamente, nu cred în această formă este soră cu nebunia şi acele active nete care sunt ale oamenilor acolo rămân.

În fondul de pensii private sunt 103 miliare de lei care sunt şi discutăm de un număr de 8.2 milioane de oameni. Sunt nişte decizii pe care nu trebuie să le discutăm.

Acest amendament nu a urmat calea oficială, deci practic el nu a ajuns să fie discutat în comisii. Eu nu ştiu să fi ajuns în comisii”, a spus Marcel Boloș, ministrul Finanţelor, la Antena 3 CNN.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare