sursa foto:  mediafax.ro

PNL face praf USR-PLUS: ‘Barna, Cioloș, Ghinea și alții de la USR-PLUS ar dori un Parlament unde să se aleagă între ei’

Atac dur la USR-PLUS, după ce Dan Barna a afirmat că prima măsură pe care ar lua-o dacă ar ajunge președinte, ar fi dizolvarea Parlamentului.

Daniel Gheorghe, deputat PNL, îi atacă dur pe cei de la USR-PLUS și spune despre ei că ar vrea o democrație ca în Coreea de Nord.

„Președintele USR insistă cu dizolvarea Parlamentului ca prima măsură luată daca, spre ghinionul foarte puțin probabil al acestei țări, s-ar trezi ales președinte. Pe lângă faptul pe care îl știm cu toții, acela ca dizolvarea Parlamentului este o procedură constituțională lungă și complicată care nu stă în voința arbitrară a unui singur om, mai avem un lucru care stă în spatele afirmației de mai sus: disprețul birocratului pentru cel ales și nu în ultimul rând retorica noului populism corect politic al „dictaturii tehnocrate” unde Parlamentul este perceput ca o opreliște în calea revoluției globale care nu are chef sa se împiedice de lucruri învechite precum suveranitatea poporului exprimată prin aleși, democrația liberală de tip reprezentativ ori atașamentul pentru națiune. Poate că Barna, Ciolos, Ghinea și alții de pe la USR-PLUS ar dori un Parlament unde să se aleagă ei între ei și să se joace „de-a democrația” precum au văzut în țări în care Parlamentul este un fel de butaforie, una fix ținută în geam la mișto, gen Arabia Saudită ori Coreea de Nord”, spune, pe Facebook, Gheorghe.

Vezi și

Scenariul care detonează cazul Caracal: ‘Dincă era conectat la București, direct prin Ministerul de Interne’

Este oficial! Mii de români nu vor mai plăti acest impozit

Fără precedent! Lovitura pe care i-o dă Viorica Dăncilă lui Klaus Iohannis, înainte de alegeri

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare