sursa foto:  unica.md

PNL se delimitează de primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată, în genunchi, în timp ce o certa

Organizația PNL Bistrița Năsăud a anunțat că se delimitează de primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care și-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ținând-o dezbrăcată, în genunchi.

”Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal. Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit”, a transmis PNL Bistriţa Năsăud.

 

Vezi și: VIDEO șocant: Un primar și-a filmat fiica dezbrăcată într-o ipostază indecentă, în timp ce o certa

 

Conform unei postări pe pagina de Facebook a filialei, Partidul Naţional Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei.

”Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor şi împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică”, se arată în textul PNL Bistriţa Năsăud.

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, a filmat momentul în care îşi umileşte fiica, pe care a pus-o să se dezbrace şi să stea în genunchi şi cu mâinile ridicate deasupra capului, fetiţa fiind obligată să repete că va fi cuminte şi că nu îşi va mai face părinţii de râs.

Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii (ANDPDCA) intervine în cazul primarului din Sângeorz-Băi care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi şi cere sesizarea organelor de cercetare penală. De asemenea, Autoritatea cere presei să nu promoveze aceste imagini. Şi Poliţia s-a autosesizat în acest caz, informează news.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare