PNL se leapădă de Nicușor Dan. Lider liberal: ‘Ca cetățean nu sunt mulțumit. Bucureștiul are probleme grave’

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a declarat că nu este mulţumit, ca cetăţean, de activitatea primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Sebastian Burduja a precizat, sâmbătă, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, că şi el şi bucureştenii sunt dezamăgiţi de activitatea lui Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei.

Ca cetăţean nu sunt mulţumit. Îi reproşez că într-un termen de doi ani de zile, m-aş fi aşteptat să facă mai mult. Bucureştiul are probleme grave, mă uit la sistemul de termoficare, mă uit la trafic, mă uit la curăţenie, mă uit la situaţia parcurilor. Nu contează dacă sunt mulţumit ca politician, ci ca cetăţean. Vorbesc cu multă lume din Bucureti şi se vede în toate sondajele, bucureştenii sunt foarte dezamăgiţi de ce se întâmplă aici, nu ai cum să nu reacţionezi la asta”, a declarat Burduja.

Întrebat dacă îl mai susţine pentru încă un mandat, Burduja a explicat că nu este decizia sa, ci a partidului.

Iarăşi, nu e o decizie pe care să o iau eu acuma. Nu ţine strict de bucătăria Sectorului 1, ţine de o logică la nivelul Capitalei. Din punctul meu de vedere, dacă nu ai făcut în primii 2 ani ce trebuia să faci şi dacă nu ai lansat poiecte de anvergură, nu mai poţi să demonstrezi pentru restul mandatului”, a subliniat liberalula, conform news.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare