rares bogdan

sursa foto:  replicaonline.ro

PNL se pregătește să-i dea lovitura de grație PSD-ului la alegerile prezidențiale din 2024! Rareș Bogdan: ‘Vor ieși pe locul 3’

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a afirmat că Partidul Social Democrat (PSD) nu va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din 2024.

Într-un interviu acordat HotNews.ro, Rareș Bogdan a precizat că în turul doi al alegerilor va intra candidatul PNL, susținut de PMP, USR și Forța Dreptei.

„Eu știu un singur lucru: în turul doi al alegerilor – să păstrați înregistrarea și să o dați atunci – va intra Partidul Național Liberal, candidatul Partidului Național Liberal, susținut de dreapta unită, împreună cu un candidat populist. Deci, marea surpriză pentru PSD este că nu vor intra în turul doi al alegerilor”, a spus Rareș Bogdan.

De ce va ieși PSD pe locul 3?

„Vor ieși pe locul 3 și vă spun de ce: cea mai mare problemă pentru ei o reprezintă Mircea Geoană. N-au suficientă mintă la ei să îl pună pe Mircea Geoană candidat, care ar fi un candidat redutabil pentru stânga românească – s-a mai curățat un pic din păcatele trecutului și are imaginea de la NATO. Ei nu-l vor alege pe Mircea Geoană candidat, Mircea Geoană nu va renunța să candideze, Mircea Geoană are potențial să meargă până în 12-14%, așa cum are și cum să ia 8%, dar suficient încât să blocheze accesul în turul doi al candidatului PSD. Noi vom ajunge în turul doi al alegerilor și foarte probabil vom ajunge cu un candidat din zona din zona suveranistă și vom câștiga alegerile”, a precizat europarlamentarul liberal.

Despre Coaliția PNL-PSD, Rareș Bogdan a ținut să sublinieze: „N-o s-o rupem mâine-poimâine”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare