Poliția Locală s-a făcut de râs! Un pacient infectat cu Covid și decedat ulterior, căutat de agenții locali pentru a vedea dacă respectă izolarea

Episod incredibil în România! Un pacient infectat cu noul coronavirus și decedat între timp a fost căutat de Poliția Locală Focșani, pentru a vedea dacă respectă izolarea la domiciliu.

Când agenții locali au sunat pe telefonul persoanei respective să vadă dacă respectă izolarea, soția bărbatului decedat le-a comunicat că acesta a murit în urmă cu 48 de ore.

‼️ „Nu știe stânga de dreapta?!” ‼️
Vineri, 6 noiembrie 2020, Poliția Locală Focșani sună direct pe numărul de mobil al tatălui meu, pentru a confirma prezența la domiciliu (carantină DSP).

Răspunde mama, care le comunică stupefiată faptul că soțul nu poate vorbi cu ei, pentru că decedase cu mai bine de 48 de ore în urmă, la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon”! Evident, nu a primit nici un răspuns la întrebarea „Dar dumneavoastră nu comunicați deloc?”!
Mi-am amintit acum, la a 4-a vizită a Poliției Locale din ultimele 6 zile (dar la domiciliul meu), vorba apăsată a unui locțiitor de unitate militară serioasă, care, într-o problemă minimă de comunicare inter-departamentală, tună răspicat: „Nu știe stânga de dreapta?!”.
Dumneavoastră cum apreciați treaba asta?”, relatează Vali Dima.

Vezi și

Doctorul Adina Alberts face public tratamentul pentru cazurile ușoare de Covid: ‘Trebuie luate doar la indicația medicului dvs.’

Veste bună de la Casa Națională de Pensii Publice! Ce se întâmplă cu cei care și-au cumpărat vechime și în cât timp se va primi decizia de pensionare

EXCLUSIV Toate piețele din Sectorul 4 se redeschid miercuri! Soluția găsită de primarul Daniel Băluță

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare