sursa foto:  news.ro

EXCLUSIV Toate piețele din Sectorul 4 se redeschid miercuri! Soluția găsită de primarul Daniel Băluță

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis ca, începând de astăzi, toate piețele aflate în spații închise să nu mai funcționeze. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a găsit soluția pentru a le redeschide, începând de miercuri, 11 noiembrie, ora 10:00, conform surselor Bugetul.ro din interiorul instituției.

Șefa DSP ne-a comunicat ieri că nu va omologa nici Piața Sudului, nici Piața Progresul, pentru a rămâne deschise, dar vom scoate tarabele din incintă și își vor desfășura activitatea în aer. În ceea ce privește magazinele din incintă, acestea vor rămâne funcționale.

Astfel, vor fi funcționale ambele piețe care au fost modernizate recent: Piața Sudului și Piața Progresul. Parterul din Piața Progresul rămâne exact cum este în momentul acesta, la Piața Sudului vor fi scoase tarabele și relocate în parcarea de lângă, la parter.

Vezi și Primarul Sectorului 2, pentru Bugetul.ro: ‘Piața Obor nu se închide!’/Traian Berbeceanu și șefa DSP București și-au dat acordul

Piețele din Sectorul 4 vor funcționa, începând de miercuri, astfel:

  1. Piața Sudului – tarabele sunt mutate la parterul parcării.
  2. Piața Progresul – tarabele și interiorul vor funcționa astfel: parterul rămâne deschis, etajul 1 se va închide și tarabele de acolo vor fi relocate pe parcarea de pe plafonul pieței.
  3. Piața Apărătorii Patriei, tarabele vor fi scoase în exterior, magazinul Profi va funcționa.
  4. Atât pentru Piața Norilor, cât și pentru Piața Timpuri Noi – Zona Tineretului -, în zona parcării de la Palatul Copiilor vom face piață volantă, iar interioarele vor funcționa tot în regim de supermarket, cu număr limitat de oameni în incintă și cu respectarea normelor medico-sanitare.
  5. Piața Berceni-Olteniței – tarabele vor fi mutate în parcarea etajată din spate, pe strada Tulnici, la parter.
  6. Piața Străduinței – tarabele vor fi mutate în parcarea limitrofă.

Concret, piețele sunt relocate și toate vor fi în funcțiune în 48 de ore, începând de miercuri, ora 10:00.

În tot acest timp, vor fi aduse toalete, se vor face amenajări și se vor obține aprobările și avizele de la celelalte instituții ale statului”, au declarat, pentru Bugetul.ro, surse oficiale din Primăria Sectorului 4.

Atenție! Toate piețele se vor redeschide după criteriile enunțate anterior, cu respectarea normelor medico-sanitare, cu număr limitat de oameni în incintă.

După cum Bugetul.ro a dezvăluit astăzi, Piața Obor din Sectorul 2 rămâne deschisă, în pofida declarațiilor făcute de premierul Ludovic Orban, după ce primarul Sectorului 2, RaduMihaiu, a ajuns la un acord cu prefectul Traian Berbeceanu și cu șefa DSP București, Oana Niculescu (Vezi mai multe AICI).

Vezi și

Primarul Sectorului 2, pentru Bugetul.ro: ‘Piața Obor nu se închide!’/Traian Berbeceanu și șefa DSP București și-au dat acordul

Se măresc salariile pentru bugetari. Cu cât va crește diferența față de angajații din mediul privat

Veste mare! Legea va intra în vigoare de la 8 noiembrie- Cine va primi bani

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare