sursa foto:  gds.ro

Poliția, reacție de ultimă oră: Ce se întâmplă cu fetele care au lovit și batjocorit o altă adolescentă – Amenzi aplicate părinților

Imagini revoltătoare au apărut în spațiul public, cu o tânără umilită de alte adolescente!

Patru tinere au fost identificate și conduse la audieri duminică, după ce imaginile în care își bat joc de o altă adolescentă au făcut înconjurul României.

Bugetul.ro a contactat, luni, Inspectoratul Județean de Poliție Gorj, pentru a vedea ce măsuri s-au luat în cazul persoanelor implicate.

Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, a declarat, pentru Bugetul.ro, că s-a întocmit un dosar penal în această speță, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și că cercetările sunt continuare de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Totodată, Țuhașu ne-a precizat că părinții celor patru fete, precum și ai băiatului implicat, au fost amendați cu câte 500 de lei.

„Persoanele implicate au fost audiate la sediul Poliției Târgu Jiu. A fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în care sunt continuate cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Părinții fetelor implicate în incident și a băiatului au fost sancționați contravențional cu amendă de 500 de lei fiecare, conform Legii nr.61/1991”, a precizat, pentru Bugetul.ro, IPJ Gorj.

Cei de la IPJ Gorj nu ne-au comunicat ce riscă adolescentele care au agresat-o pe fata de 13 ani, dat fiind că cercetările nu s-au finalizat.

Patru tinere cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani au o agresat tânără de 13 ani din municipiul Târgu Jiu.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare