sursa foto:  digi24.ro

Cutremur în Poliția Română! Unul dintre cei mai cunoscuți polițiști amenință: ‘Gata cu fabrica de dat amenzi! S-a terminat!’

Valer Kovacs, unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din social media, face un apel la toți polițiștii. Devenit cunoscut în perioada pandemiei de coronavirus, după ce a dezvăluit că șefii Poliției Române au impus un plan de amenzi la nivel național, Kovacs vrea să provoace un adevărat cutremur în sistem.

Mai exact, Valer Kovacs le cere tuturor colegilor săi să adopte o formă de protest inedită, anume să înceteze să mai aplice amenzi în țara noastră.

Kovacs, delegat sindical al SNPR DECUS pe zona Arad, face apel la toți polițiștii din România să aplice doar avertismente scrise, în semn de protest față de Guvernul României.

Mesajul lui Valer Kovacs:

„Fac apel la toţi poliţiştii români, să adoptăm această formă de protest care nu va afecta societatea civilă sub nicio formă!

Cea mai dură formă de protest pe care o poate adopta un poliţist activ în România, împotriva Guvernului care ne-a îngenuncheat timp de 33 de ani, este de a aplica avertismente scrise, fără valoare.

Gata cu fabrica de dat amenzi! S-a terminat!”, este mesajul polițistului Valer Kovacs.

@kovacs.valer #politiarutiera #politistipeviata #autostrada #diasporatiktok #romaniamagica #romaniatrista #romaniaforyou #romaniantiktok ♬ sunet original – Kovacs Valer 🇷🇴👮

În ultimele 24 de ore, Poliția Română a aplicat amenzi în valoare totatlă de peste 3 milioane de lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 2.600 de solicitări ale cetățenilor, fiind sesizate peste 700 de infracțiuni. La data de 1 iunie a.c., polițiștii au acționat, la nivel național, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 293 de acțiuni și au intervenit la 2.662 de evenimente, dintre care 2.263 au fost sesizate de cetățeni prin 112, informează IGPR.

Conform sursei citate, de asemenea, au fost depistate 18 persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale. În urma activităților, au fost sesizate 724 de infracțiuni, în cauzele instrumentate fiind dispuse 20 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 8.863 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.169.408 lei.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare