sursa foto:  descopera.ro

Politicienii, mână în mână cu clanurile interlope la Brașov

Un consilier PNL de Brașov este acuzat că e mână în mână cu grupările interlope. Este vorba despre Andrei Kadas. Acesta ar avea afaceri cu clanul Alexa. Se pare că în Brașov la casele lui Kadas și Alexa unde au descins mascații sunt aceleași din care ei au dat afară cinci familii, pe una dintre ele amenințând-o cu un sicriu pus pe prag, conform dezvăluirilor făcute de cei de la Libertatea.ro

Mărturia unei familii brașovene despre felul în care interlopii i-au presat să plece din locuință, după ce drepturile casei în care stăteau au fost cumpărate de firma Kasim Emaka a politicianului Andrei Kadas și a liderului de clan ”Vio” Alexa.

Politicianul și interlopii au intrat în posesia proprietății naționalizate prin intermediul unui sibian misterios, Klaus Fabritius, același care a vîndut în vecinătate o locuință naționalizată și lui Michael Schmidt, proprietarul Automobile Bavaria.

Părinții mei stăteau din 1953 cu chirie în acea casă, pe care au făcut-o locuibilă. Dacă statul român a comis o nedreptate și a luat-o unor oameni, ne-am fi mutat imediat, fie și după 60 de ani, pentru că era dreptul lor. Dar, în locul proprietarilor,  ne-am trezit cu cel ce e azi consilierul județean Kadas și cu gangsterii lui Alexa, oameni care n-au muncit cinstit o zi în viața lor!

”Nimeni nu s-a întrebat de unde au avut ăștia bani să facă afaceri imobiliare”, spune Marilena, o profesoară din Brașov. Femeia stă în fața fostei case unde a crescut, de la limita dintre cartierul Noua și Dârste. Între timp, colțul liniștit prin fața căruia curge un canal de apă, a căpătat un aer olandez.

În paradisul blocat cu o barieră, dobândit în 2013 de Andrei Kadas și de frații Alexa, au descins, pe 13 februarie 2020, polițiștii. Urmăreau infracțiuni transfrontaliere ale clanului Alexa.

„A fost un abuz”

Politicianul PNL Kadas, fosta lui soție și televiziunea lor din Brașov au prezentat descinderea drept ”o eroare” și ”un abuz”. ”Căutau pe altcineva, pe un vecin, Cătălin Alexa, și au intrat la adresa greșită, terorizându-mi copiii”, a spus soția lui Kadas. A doua zi, s-a aflat că Kadas a avut afaceri cu clanul Alexa, iar DIICOT a confirmat oficial că adresele erau în dosar.

Vezi și:

Generalul care revine în forță și va conduce România de la Bruxelles. Macron îl sprijină

EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

EXCLUSIV Semnal de ruptură între USR și PLUS! Moise Guran rupe rândurile!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare