sursa foto:  cotidianul.ro

Predicție uluitoare: Ce candidat PSD are cele mai mari șanse la președinția României

În timp ce un nou mandal al lui Klaus Iohannis este pus sub semnul întrebării, PSD are un om de bază cu care iese la înaintare. Remus Borzea face o predicție neașteptată și uluitoare în același timp. Acesta are deja candidatul ideal pentru a-i lua locul lui Iohannis.

„Gabriela Firea este candidatul PSD, cu cele mai mari șanse, pentru a deveni președinte al României”. Aceasta este predicția făcută de celebrul deputat.

 Remus Borza a spus că Gabriela Firea este candidatul PSD cu cea mai bună notorietate. Pe de altă parte, deputatul a zis, la DC News Live, că Iohannis va lua și al doilea mandat.

„La momentul acesta, candidatul PSD, cu cele mai mari șanse, este Gabriela Firea pentru că întotdeauna Primăria București a fost o trambulină. A se vedea evoluția politică a lui Traian Băsescu. Acesta era planul și pentru Sorin Oprescu. Deci, din capul locului, cu cele mai mari șanse și cu cea mai bună notoritate este Gabriela Firea”, a spus Remus Borza.

Vezi și Pas important în lupta împotriva muncii la negru: Proiectul de Hotărâre ce va schimba complet Codul Muncii

Alertă de URS lângă București și apel către Ministerul Mediului! Animalul își face de cap prin localități! Prefectura incapabilă să rezolve situația

Eroare uriașă a PSD! Decizia care le poate puna capac

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare