sursa foto:  somagnews.com

Prefectul județului Hunedoara a rămas șocat! Cinci asistenți medicali și medicul de pe secția de ATI s-au ridicat și au plecat spunând că le este frică să mai facă meseria de medic!

Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă,a fost înștiințat că, medicii și asistentele de la Spitalul Muncipal Orăștie au predat armele în fața coronaviruslui.

Prefectul județului Hunedoara a fost anunțat de managerul Spitalul Muncipal Orăștie, Grațiela Achim, că medicii și asistentele au spus că le este frică de acest coronavirus și că dacă vor lucra acolo vor muri.

Grațiela Achim, managerul Spitalul Muncipal OrăștieSunt stupefiată! Se simt amenințate, în pericol, că pot deveni victime colaterale ale acestui virus. Este un calvar! Nu o să fie activitate pe terapie intensivă, în dimineața asta noi, culmea, chiar în dimineața asta, aveam întâlnire cu un alt medic pe care voiam să-l luam în cadrul spitalului. Doamna a decis să vină la noi, va fi încadrată, dar își va putea începe activitatea doar după Paști.

Vasilică Potecă, prefectul județului Hunedoara: Cu chiu, cu vai am dat de managerul de la Orăștie și mi-a adus la cunoștință că cinci infirmiere, cinci asistenți medicali și medicul de pe secția de ATI s-au ridicat și au plecat spunând că le este frică să mai facă meseria de medic, să-și mai slujească pacienții. Am întrebat despre motiv. Este lipsa echipamentelor? Mi s-a spus că nu. Acum sunt în drum spre Orăștie. Au acolo tot ce le trebuie, dar au spus că le este frică de acest coronavirus și că dacă vor lucra acolo vor muri. Aceasta este explicația care mi-a fost dată. În spital nu sunt internate persoane infectate cu Covid-19.

Azi dimineața am suspendat din funcție managerul spitalului de la Deva. Sâmbătă a fost într-o emisiune la TV și s-a apucat să facă fel de fel de afirmații, care în loc să încurajeze, nu a făcut decât să demobilizeze, potrivit digi24.ro.

Vezi și:Atenție, români! Câți bani veți primi, de fapt, din șomajul tehnic

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

Acuze dure lansate de un medic: Se fac angajări ‘pe pile’ folosindu-se starea de urgență

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare