sursa foto:  Rob Carr/Getty Images

Președintele Joe Biden e pus pe amenințări! Membrii staff-ului sunt vizați

Preşedintele american Joe Biden, a transmis un mesaj foarte clar către membrii noii echipe că îi va concedia dacă află că nu se respectă reciproc.

Miercuri seară, el a susţinut, prin sistem video-conferinţă, ceremonia de instalare a noii echipe.

În mod explicit, el a spus că vrea să pună capăt mediului toxic care a pătruns în Aripa de Vest în timpul administraţiei anterioare şi că îşi doreşte ca membrii staff-ului să se trateze cu colegialitate şi respect.

”Dacă lucraţi vreodată cu mine şi aud că vă trataţi alt coleg cu lipsă de respect, că vorbiţi cuiva de sus, vă concediez pe loc”, a spus Biden în timpul ceremoniei, citează CNN.

El a afirmat că îşi doreşte decenţă, ceva ce ‘a lipsit mult în ultimii patru ani’.

În aceeaşi ceremonie, Biden a declarat: „Istoria ne măsoară pe noi şi pe compatrioţii noştri după cât de decenţi, onorabili şi inteligenţi am fost în urmărirea intereselor lor”.

”Suntem o singură echipă. Avem o obligaţie, dar şi un mare privilegiu. Nu oamenii lucrează pentru noi, noi lucrăm pentru oameni. Eu muncesc pentru oameni. Ei îmi plătesc salariul. Ei vă plătesc salariile. Ei se încredinţează vouă. Eu mă încredinţez vouă. Astfel, avem o obligaţie”, a mai spus Biden, informează news.ro

Citește și:

Legea pensiilor: Ce schimbări importante îi așteaptă pe români de la 1 septembrie

Guvernul pregătește o nouă ordonanță! Veste pentru toți șoferii din România

Lucian Bode își ia secretara după el! ‘Blonda lui Boc’ ajunge la Ministerul de Interne!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare