sursa foto:  http://epochtimes-romania.com

Președintele Klaus Iohannis a semnat! L-a trecut pe linie moartă

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul prin care l-a trecut pe linie moartă.

Concret, șeful statului și-a pus parafa pe decretul privind trecerea în rezervă a general-locotenentului – cu trei stele Gheorghe Cosneanu din Ministerul Apărării Naţionale, din 3 ianuarie 2020.

Cosneanu este şeful Secţiei Parchetelor Militare.

La începutul lunii ianuarie, Inspecţia Judiciară a solicitat CSM sancţionarea lui Gheorghe Cosneanu, precum şi a procurorului Bogdan Pârlog, cel care a fost în Piaţa Victoriei pe 10 august 2018 şi s-a sesizat în legătură cu intervenţia jandarmilor.

Inspecţia Judiciară susţinea că Gheorghe Cosneanu i-a desemnat pe procurorii Ionel Corbu şi Marian Văetişi, delegaţi de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti la Secţia Parchetelor Militare, să instrumenteze respectivul dosar, cu încălcarea Ordinului nr. 387/2015 al procurorului general.

În aprilie, secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a respins acţiunea formulată de Inspecţia Judiciară.

Şeful statului a semnat joi şi decretul privind trecerea în rezervă a prim-adjunctului directorului SPP Gabriel Creţu, general-locotenent – cu trei stele.

Iohannis l-a trecut în rezervă, din 3 ianuarie 2020, şi pe general-locotenent – cu trei stele Alexandru Ion din Ministerul Apărării Naţionale.

Vezi și

SURSE Totul pentru multinaționale! Guvernul Orban ar urma să desființeze ANPC-ul! ‘Li se pune călușul în gură’

SURSE Ordin de la Ludovic Orban și Marcel Vela?! A început operațiunea ‘Trierea’

Vești importante! Ce se întâmplă cu acești bani începând cu anul 2020

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare