sursa foto:  stiri.tvr.ro

Președintele Klaus Iohannis laudă „o investiție unică în România”! Suma uriașă cu care a fost pusă țara noastră pe „harta mondială”

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut numai cuvinte de laudă pentru un investitor care, conform spuselor șefului statului, a pus țara noastră pe harta lumii.

Prezent în județul Alba, sâmbătă, la inaugurarea celui mai modern resort de golf din România, președintele Iohannis l-a lăudat pe Ioan Popa, proprietarul bazei.

Popa, care este și deținător al companiei Transavia, a investit 15 milioane de euro în resortul din localitatea Teleac, comuna Ciugud, județul Alba.

„Aţi reuşit să realizaţi o investiţie unică în România. Este unică din cel puţin două puncte de vedere. Sunteţi un om de afaceri, domnule Popa, de succes, aţi construit o afacere românească de succes şi aţi făcut investiţia din fonduri proprii. Este un model pentru felul în care un om de afaceri din România, cu o afacere românească, poate să investeaască într-o facilitate publică, ce nu este destinată profitului. Este un teren de golf, zonă de cazare, zonă de relaxare, un resort”, a afirmat şeful statului.

Acesta a precizat că prin investiţia respectivă, România a fost pusă „pe harta mondială”, scrie News.ro.

„În al doilea rând acest teren de golf este realizat cu foarte, foartă multă trudă, după un plan pe care-l găsesc extraordinar de bun şi care se datorează, în cea mai mare măsură, domnului Popa, un teren care pentru foarte muţi ani va pune golful în România pe o cu totul şi cu totul nouă treaptă. Prin această treaptă, România ajunge, realmente, pe harta golfului mondial. Vă felicit domnule Popa fiindcă nu aţi precupeţit niciun efort, aţi făcut o investiţie mare, iar în acest domeniu reuţiţi să puneţi România pe harta mondială. Felicitări şi succes”, a mai spus Iohannis.

Vezi și Radu Moraru face dezvăluiri de proporții! „Toți banii mei și ai Nașul TV au fost pe mâna lui”

Atac incredibil al BNR la adresa lui Țiriac! Numele lui Halep scos în prim plan

DEZASTRU în Guvernul Tudose! Informații incendiare despre noul vicepremier

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare