sursa foto:  newstrack.ro

Președintele PNL, Florin Cîțu, ieșire după declarațiile liderilor social-democrați: ‘Nu cred că astăzi își permite cineva din PSD să atace PNL’

Președintele PNL, Florin Cîțu, a afirmat că nu crede că își permite cineva din PSD să atace PNL, întrebat despre declarațiile recente ale liderilor social-democrați la adresa lui.

Nu cred aşa ceva, pentru că aseară la coaliţie s-a spus foarte clar că nu se va mai ataca şi nu va mai fi niciun atac împotriva niciunui membru PNL din partea PSD. Deci, daţi-mi voie să iau sub formă de rezervă ceea ce spuneţi, pentru că eu nu cred că astăzi îşi permite cineva din PSD să atace PNL„, a spus Cîţu, într-o conferinţă de presă la sediul PNL, despre declaraţiile ministrului de Finanţe, Adrian Câciu.

El a fost întrebat şi despre declaraţia preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, cel care a susţinut că în coaliţia de guvernare ar trebui depăşită „zona de declaraţii politice şi de fandoseli”, pentru că românii aşteaptă de la aceasta „lucruri concrete şi serioase”.

Despre astfel de declaraţii trebuie să îl întrebaţi pe cel care le-a făcut şi ce vrea să spună. (…) PNL rămâne concentrat pe reforme mari, pe reforme care să împingă România în viitor, nu pe dispute foarte mici, pe teme mici, declaraţii belicoase în spaţiul public„, a afirmat Florin Cîţu.

De asemenea, el a spus că nu crede că Marcel Ciolacu a atacat un ministru al PNL.

Nu cred că domnul Ciolacu, preşedintele PSD, a atacat un ministru al PNL, astăzi, după ce aseară am avut o discuţie clară în care am spus că nu atacăm pe nimeni„, a subliniat liderul liberalilor, conform agerpres.ro.

Vezi și:

Florin Cîțu, ieșire furtunoasă: ‘Nu voi permite niciodată renegocierea PNRR! Da, sunt nepopulare pe termen scurt, dar PNL niciodată nu a dat înapoi, nu a fugit de responsabilități majore’

Adrian Câciu îl pune la punct pe Florin Cîțu: ‘În momentul acesta dobânzile s-au stabilizat și sunt chiar mai mici decât în noiembrie, undeva la 5,36%’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare