sursa foto:  digi24.ro

Președintele USR, Cătălin Drulă, ieșire furibundă: ‘Aceste pensii speciale nu au apărut din neant, nu au picat din cer, ci au fost introduse exact de PSD și de PNL’

Cătălin Drulă, președintele USR, a declarat că Guvernul PSDPNL nu intenționează să elimine pensiile speciale.

Cătălin Drulă a afirmat că PSD și PNL tot încearcă să-i păcălească pe români și pe cei de la Comisia Europeană cu reforme pe care, în fapt, nu intenționează să le facă, sperând să scape de nota de plată a proastei guvernări.

Drulă: PSD și PNL nu vor să taie pensiile speciale

Dl Ciolacu nu poate să încheie acest capitol și nici nu dorește pentru că, de altfel, aceste pensii speciale nu au apărut din neant, nu au picat din cer, ci au fost introduse exact de PSD și de PNL și de clientela dumnealor de partid.

Ei sunt beneficiarii acestor pensii sfidătoare și nu doresc să le elimine sub nicio formă. Vor doar să ducă românii cu vorba. Dacă vă gândiți, se fac aproape nouă luni de când au trimis o așa-zisă lege de eliminare a pensiilor speciale în Parlament, era în ultimele zile ale lui 2022. Și suntem în septembrie 2023 și pensiile speciale sunt bine-mersi la locul lor și de la dl Ciolacu auzim în continuare doar vorbe”, a declarat liderul USR.

Drulă: PSD și PNL au luat de la români ca să dea la clientela de partid

De altfel, aceasta este caracteristica acestei guvernări și dl Ciolacu nu e la guvernare din iunie – deși și de atunci a trecut ceva timp și nu s-a întâmplat nimic – e la guvernare de doi ani. de când a început această guvernare a Blocului pseudodemocractic sau cum și-au spus cei de la PNL și PSD.

E o guvernare care a adâncit deficitul fiscal, a luat de la români ca să dea clientelei de partid.

Pentru PSD și PNL, a atinge clientela de partid înseamnă să comită un sacrilegiu în sistemul lor de valori. Nu vor face nimic cu pensiile speciale sau ca să-i decupleze de la bani pe cei care nu merită, toată această clientelă de partid băgată în poziții, sinecuri de zeci de mii de euro pe lună, nu-i vor decupla pe cei cu contractele, ci vor ameți cât vor putea această situație a României, vor încerca să-i amețească pe români, pe cei de la Comisia Europeană, sperând că până în alegeri nu le va veni nota de plată.

Va veni nota de plată și e cea mai bine meritată după Revoluție”, a mai declarat Cătălin Drulă, conform b1tv.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare