sursa foto:  facebook

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, decizie în plin război cu Rusia: Am luat decizia de a o face oficial

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a luat decizia ca după 25 de ani de căsnicie, să divorțeze de soția sa Natalia. Acesta a precizat că el și soția sa locuiesc de mulți ani în state diferite și nu au preocupări comune și că acum a venit momentul să facă totul oficial, scrie antena3.ro

 

 

 

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, și Natalia au fost căsătoriți 25 de ani, iar acum edilul a anunțat că va divorța de soția sa.

Potrivit acestuia, nu este un secret pentru nimeni faptul că el și soția sa locuiesc de mulți ani în state diferite și nu au preocupări comune.

”Nu este un secret faptul că noi locuim de mai mulți mulți ani nu doar în diferite orașe, dar și în țări distincte. Timp de numeroși ani am avut căutări distincte, vieți distincte. Și am luat decizia de a o face oficial (despărțirea – n.r.)”, a susținut Klitschko.

Primarul Kievului a menționat că încheierea divorțului a fost de comun acord și a păstrat relații foarte bune cu Natalia.

”Aceasta este dorința ambelor părți. Încă avem relații bune, ne respectăm reciproc, copiii sunt deja adulți, iar viața merge mai departe”, a mai spus primarul Kievului.

Când a fost întrebat, în cadrul interviului, dacă inima lui este acum liberă, Vitaly a răspuns că este ocupată de iubirea pentru Kiev.

Vitali și Natalia Klitschko s-au căsătorit pe 26 aprilie 1997. Ei au trei copii: fiii Egor-Daniel și Maxim și fiica Elizabeth-Victoria.

Natalia Klitschko locuiește de mai mulți ani în Germania, scrie antena3.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare