Primarul sectorului 1 șochează! “Mă urc cu picioarele pe ei”

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, le transmite un avertisment celor din conducerea partidului și arată că în cazul în care nu vor face perfomanță se va urca cu picioarele pe ei. De asemenea, Tudorache a explicat că a încercat să-l aducă pe Daniel Niculae înapoi la Rapid, dar acesta a refuzat atâta timp cât timp Burcă este în conducerea clubului.

ProSport a realizat un interviu cu primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, iar edilul nu s-a ferit să spună că l-a vrut înapoi la club pe fostul atacant. Acesta s-a lovit, însă, de un refuz: ”Am avut o discuţie cu el în vara anului trecut, când i-am propus postul de jucător-preşedinte la Rapid. El a spus că vine doar dacă pleacă Burcă. Au fost orgolii care nu au fost trecute şi el a preferat să renunţe. Dar uşa pentru el este încă deschisă. Dacă îşi reconsideră solicitările cu privirea la plecarea lui Burcă, noi îl aşteptăm cu braţele deschise”, a spus Tudorache, informează Mediafax.

Dan Tudorache a dezvăluit că nu se implică în deciziile legate de transferuri, astfel că Pancu şi Burcă au ”mână liberă” în acest sens: ”Eu nu mă pricep, le-am spus clar că au mână liberă, că nu mă interesează pe cine aduc, dar dacă echipa nu merge, mă urc cu picioarele pe ei (n.r. râde). Menirea mea este să-i sprijin. Dar dacă nu există performanţă, le cer socoteală”.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare