sursa foto:  radio.ubbcluj.ro

Prințul Charles în România! Ce a primit de la refugiații ucraineni aflați la centrul amenajat de la Romexpo

Prinţul Charles de Wales, aflat în vizită în România, s-a întâlnit, miercuri, cu refugiaţi ucraineni, la centrul amenajat la Romexpo. Acesta a primit flori și obiecte din lemn pictate, scrie agerpres.ro

 

Însoţit de Custodele Coroanei, Margareta, Prinţul de Wales a dialogat cu reprezentanţii organizaţiilor care donează sau activează aici, printre care World Vision, Armata Salvării, Crucea Roşie, UNHCR, precum şi cu reprezentanţi a Primăriei.

 

În sala în care refugiaţii se înregistrează pentru formalităţi, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, i-a explicat, în faţa unei hărţi, moştenitorului Coroanei britanice modul în care România a acţionat în criza refugiaţilor.

 

În continuare, Prinţul Charles a vizitat o sală unde se depozitează produse alimentare, jucării şi hrană pentru animale de companie, în care unii copii alergau printre cei prezenţi şi se filmau cu telefonul.

Într-un colţ, o fetiță de şapte ani, ţinea un buchet mare de flori pe care i l-a oferit Prinţului din partea copiilor ucraineni. De asemenea, el a mai primit și un coş cu mici obiecte din lemn pictate, transmite AGERPRES

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare