sursa foto:  paginademedia.ro

PRO TV îi prinde cu GARDA JOS pe cei de la Antena 1! Mutare-SURPRIZĂ a trustului din Pache

Trustul PRO ia prin surprindere Antena 1! Trustul din Pache i-a prins cu garda jos pe cei de la Antena 1 și a atacat. Începând de luni, 15 ianuarie, Antena 1 are programat serialul „Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion, cu actori români, dar care se bazează pe o poveste turcească.

În aceeași zi, dar de la 22.00, la Pro 2, fostul Acasă, debutează serialul turcesc „Iubire ascunsă”, care are la bază același roman. Serialul turcesc va fi la Pro 2, în fiecare zi de luni până vineri, de la 22.00.

Serialul „Iubire ascunsă”, de pe Pro 2, urmărește povestea lui Adnan, care după decesul soției sale și-a dedicat viața copiilor săi, Nihal și Bulent. Locuiește în Istanbul, unde o întâlnește pe Bihter, o tânără de care se îndrăgostește. Însă mama lui Bihter îl consideră și ea pe Adnan un partener de viață potrivit, așa că cele două, mamă și fiică, ajung să se lupte pentru același bărbat. Tânăra câștigă și cei doi se căsătoresc, însă ea ajunge în scurt timp să se îndrăgostească de Behlul, un tânăr care locuiește în aceeași casă cu ei, informează Click!.

Vezi și Detalii mai puțin cunoscute! Cine este și cu ce se ocupă fratele Principelui Radu Duda

CALVARUL continuă! DATĂ AFARĂ din casă, o fostă vedetă de la PRO TV ajunge din nou la tribunal

Ați citit ceva mai penibil vreodată? Deputatul PSD care vrea să se facă scriitor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.