sursa foto:  Agora.md

Probleme serioase pentru GIGANȚII din telefonie! Ce jucător de-abia intrat pe piață oferă abonamente cu 2 euro

Numele cunoscute de pe piața de telefonie mobilă, precum Vodafone sau Orange, pot avea probleme serioase. Un jucător intrat în scenă în luna august vine cu oferte extrem de tentante.

Cel mai mare jucător independent de pe piața de cablu, proaspăt intrat în segmentul telefoniei mobile, Digital Cable Systems (AKTA), oferă un abonament la preţ de 2 euro pe lună, care include 200 de minute de apeluri în reţeaua proprie fixă şi mobilă plus cea mobilă a Telekom – grupul a cărui reţea este folosită pentru lansarea serviciului, confom ofertei comerciale publicate pe pagina web a companiei.

Serviciile suplimentare sunt disponibile prin achiziţia unor opţiuni suplimentare, respectiv: un pachet cu 500 de MB de date naţionale costă 5 euro, un pachet cu 60 de minute de apeluri în alte reţele naţionale fixe şi mobile costă 2 euro iar 60 de minute de apeluri către reţele fixe din Europa de Vest şi reţele fixe şi mobile din Canada costă 4 euro. Clienţii au acces doar la reţelele de date 2G şi 3G ale Telekom, nu şi la cea 4G a operatorului, scrie zf.ro.

Abonamentul nu include SMS-uri naţionale, pentru care tariful este de 5 eurocenţi.

Vezi și Un fost ofițer SRI detoneză BOMBA! Unde acționează firmele acoperite ale Serviciului – ce SCOP SUPREM avea Statul Paralel al lui Coldea

Cum arată cea mai săracă bomba sexy, consilieră de ministru! Zice că are 0 venituri

ATENȚIE! Sumă RECORD pusă de FBI pe capul unui român! Cine este și ce a făcut

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare