sursa foto:  b365.ro

Proiectul Gabrielei Firea privind locuințele este pe ordinea de zi. Cine se opune vehement

Achiziţia a 177 de locuinţe pentru personalul medical angajat în spitalele ce aparţin de Primăria Municipiului Bucureşti reprezinta proiectul Gabrielei Firea pentru a acorda si alte beneficii medicilor.

Proiectul este pe ordinea de zi a şedinţei CGMB dupa ce luna trecută, proiectul a fost respins, având nevoie de două treimi din numărul de total al consilierilor.

Primăria Capitalei vrea să cumpere, în primă fază, 177 de locuinţe, de tip garsonieră, respectiv apartamente cu 2 şi 3 camere, dintr-un total de 600, potrivit unui proiect aflat, din nou, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Proiectul a fost dezbătut şi în şedinţa din luna noiembrie, însă a fost respins, având nevoie de un vot de două treimi.

„Să-i convingem pe medici să nu mai plece să muncească în străinătate, ci să rămână în ţară avem acest proiect. Deşi salariile au crescut, mulţi se plâng că nu au case, că sunt chiriile mari. Astfel că achiziţionăm 600 de locuinţe. Astăzi le avem pe primele 177, în şedinţele viitoare vor veni şi celelalte”, a precizat Gabriela Firea la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de luna trecută, conform mediafax.ro.

Ultimă oră! Anunț de la RCS&RDS pentru toți clienții săi! Vor putea face asta de luni, 10 decembrie

Schimbare radicală! Ce se va întâmpla cu alocațiile

S-a aflat! Cu ce se ocupă femeia care l-a cucerit pe Ion Țiriac și ce avere are

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare