Proprietarii de terase au răbufnit! Guvernul îi bagă în faliment! ‘Am ajuns la 30% din încasări’

Proprietarii de terase au răbufnit la adresa Guvernului Ludovic Orban. Primul week-end „pe silent” în Vama Veche a reprezentat un adevărat dezastru pentru proprietarii de terase.

Cornel Lazăr, patronul de la Amphora, atrage însă atenția asupra unei situații atipice, și anume că nu are cum să restricționeze accesul oamenilor pe plajă, deoarece terasa lui funcționează pe domeniu public. „Eu, ca patron, am impresia că statul român se răzbună pe noi”, a declarat Cornel Lazăr, pentru STIRIPESURSE.RO, dezvăluind că a solicitat încă de luna trecută Apelor Române să le dea voie să îngrădească plaja.

După măsura Guvernului, vânzările au scăzut cu 70%.

„Sâmbătă seara noi am oprit de tot muzica, dar chiar și așa lumea a fost pe plajă. Sâmbătă noapte au scăzut vânzările mult, am ajuns la 30% din încasări, dar nu s-a golit (c.n. plaja). Lumea va veni, cu muzică sau fără muzică. Ori ne lasă Apele Române să îngrădim, să dea o derogare de la ordinul de ministru, ori urmează să ne închidă rând pe rând”, a mai spus Cornel Lazăr.

Cu privire la propunerea ministrului Muncii, Violeta Alexandru, de a interzice funcționarea teraselor pe timpul nopții, Cornel Lazăr a spus: „Este o propunere, dar vedem ce iese”.

Citește continuarea AICI.

Vezi și

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

EXCLUSIV Lovitură în plin pentru șeful SRI, Eduard Hellvig! Salariul său, în cădere liberă, după ‘Era Dragnea’ și până în prezent!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare