sursa foto:  prosport.ro

Prostituată de lux, vedetă TV: „Am un iubit politician și nu va permite să fiu arestată!”

Seamănă izbitor cu cazul prostituatelor de lux, în care mai multe vedete TV, printre care Daniela Crudu, Simona Trașcă sau Diana Gureșoaice au fost chemate la Poliție pentru a da declarații referitoare la sex pe bani cu miliardari.

Ei bine, astfel de lucruri se întâmplă și în Serbia, doar că nu sunt sancționate. Senada Nurkic a devenit cunoscută în ţara vecină după apariția în reality show-ul „Cupluri”. Acum tânăra de 24 de ani spune că s-a apucat de prostituție și că este „nevoită să-şi vândă trupul” pentru a supravieţui. Conform presei din Serbia, Senada îşi taxează clienţii cu sume ce variază între 500 şi 1000 de euro.

Vezi și Jandarmul bătut de colegii săi, implicat în dosarul privind agresarea unui ministru!

„Prostituţia e o slujbă ca oricare alta. Nu văd nicio problemă în asta. Membrii familiei mele, inclusiv mama, mă susţin în această decizie. Trebuie să-mi vând trupul pentru a supravieţui şi pentru a-i ajuta pe ei cu bani. Nu văd nimic greşit în asta. Nu mă tem de închisoare. Cei care vor să mă închidă sunt cei care mă ajută să-mi plătesc facturile şi să câştig bani.

Am un iubit politician şi nu va permite să fiu arestată. Sunt folosită în principal de afacerişti. Când soţiile lor nu sunt acasă, merg la petrecerile lor, fac sex cu ei în apartament.

Unele fete nu pot decât să viseze să fie în locul meu. Pe lângă bani, îmi dau şi cadouri scumpe”, spune Senada fără remuşcări, citată de Prosport.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare