sursa foto:  loccidentale.it

Protecția Consumatorului intră la rupere! Imaginile care îi dau dreptate în războiul cu Primăria Timișoara

La începutul lunii iulie, Bugetul.ro anunța, în exclusivitate, că Protecția Consumatorului Timiș i-a dat o lovitură teribilă Primăriei Timișoara, condusă de Nicolae Robu.

Concret, circulația tramvaielor în Timișoara ar putea fi suspendată, în urma unui control efectuat de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului.

Vezi și SURSE Dezastru într-unul dintre cele mai mari orașe din România?! Circulația tramvaielor, aruncată-n aer!

Potrivit informațiilor Bugetul.ro, inspectorii de la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului Timiș le-au solicitat angajaților Primăriei Timișoara actele de proveniență ale tuturor tramvaielor din oraș. Conform informațiilor noastre, CRPC Timiș, instituție în fruntea căreia se află comisarul-șef Sorin Susanu, a descoperit nereguli la înmatricularea tramvaielor. Mai mult, fiind extrem de vechi și nesigure pentru timișoreni, acestea ar putea fi scoase din circulație.

Acum, Sorin Susanu a postat o serie de fotografii pe Facebook, care dovedesc dezastrul din Timișoara.

„Am convingerea că timișorenii merita mai mult!! Transportul public trebuie sa se desfasoare in conditiile prevazute de lege iar in caz contrar, măsurile vor fi in consecință”, scrie, pe Facebook, Susanu.

În mod halucinant, într-o reacție acordată site-ului Bugetul.ro, Primăria Timișoara susține că ANPC-ul timișorean nu are dreptul să aplice legea în acest caz.

Vezi și EXCLUSIV Scandal-monstru! Primăria, în război cu Protecția Consumatorilor: Nu are dreptul de a aplica legea

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare