sursa foto:  antena3.ro

SURSE Dezastru într-unul dintre cele mai mari orașe din România?! Circulația tramvaielor, aruncată-n aer!

Timișorenii ar putea încasa o lovitură uriașă în viitorul apropiat. Potrivit informațiilor Bugetul.ro, inspectorii de la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului Timiș le-au solicitat angajaților Primăriei Timișoara actele de proveniență ale tuturor tramvaielor din oraș.

Conform informațiilor noastre, CRPC Timiș, instituție în fruntea căreia se află comisarul-șef Sorin Susanu, a descoperit nereguli la înmatricularea tramvaielor. Mai mult, fiind extrem de vechi și nesigure pentru timișoreni, acestea ar putea fi scoase din circulație.

Bugetul.ro a solicitat un punct de vedere primăriei conduse de Nicolae Robu, dar până la publicarea acestui articol nu am primit niciun răspuns.

În luna aprilie, un tramvai a plecat fără vatman

Presa locală vorbea, în luna aprilie, despre un accident de circulație provocat de un tramvai care rula fără vatman, la Timișoara, în urma căruia două persoane au ajuns la spital.

Vezi și Dedesubturile descinderii în forță a DNA în ‘casa’ unui greu PNL! ‘Afacerile’ anchetate de ‘dulăii’ de la Anticorupție

Garnitura a plecat de una singură, a lovit o mașină, iar după ce a rulat sute de metri s-a lovit de un alt tramvai. Totul s-a petrecut din cauza unei pene de curent și a neatenției unei angajate STPT, a scris tion.ro.

Conform sursei citate, tramvaiul implicat în accident era oprit pe linii, în zona stației STPT de la intersecția Bulevardului Circumvalațiunii cu strada Coriolan Brediceanu. Garnitura nu funcționa din cauza unei pene de curent, iar vătmănița a coborât pentru a verifica problema. A uitat însă să scoată tramvaiul din viteză și, în timp ce era coborâtă, curentul a revenit. Tramvaiul a luat-o din loc, lovind un autoturism al cărui șofer aștepta la semafor, iar apoi a rulat câteva sute de metri până la intersecția Căii Bogdăneștilor cu bulevardul Cetății. Acolo s-a oprit într-un alt tramvai care staționa.

În urma impactului, vătmănița tramvaiului lovit, în vârstă de 38 de ani, dar și un pasager din garnitură, care are 47 de ani, au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Circulația a fost blocată din cauza accidentului.

Potrivit surselor Bugetul.ro, nu doar neatenția femeii a dus la accidentul de circulație, ci și starea deplorabilă a tramvaielor.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare