PSD atacă dur PNL-ul:În loc să respecte legea, Guvernul Orban este primul care o încalcă

Social-democrații  au transmis, luni, într-un comunicat de presă, că partidul va folosi toate mijlocale legale pentru „a se opune politicii de austeritate a guvernului PNL-Orban”.

„ANTICIPATE = AUSTERITATE

PSD va folosi toate mijloacele legale pentru a se opune politicii de austeritate a guvernului PNL-Orban, care blochează majorările de pensii, alocații și salarii, prevăzute de legislația în vigoare.

În loc să respecte legea, Guvernul Orban este primul care o încalcă! ”Să vedem cum merge economia” nu poate fi un argument pentru anularea măsurilor așteptate de milioane de cetățeni, ci doar manifestarea propriei incompetențe. Te pricepi, stai la guvernare, nu te pricepi, pleci acasă!

Este clar că PNL vrea alegeri anticipate pentru a obține votul oamenilor înainte de a impune aceste măsuri de austeritate. Mai simplu spus, ANTICIPATE = AUSTERITATE!

Este inacceptabil ca PNL să guverneze doar pentru a provoca demiterea propriului guvern sacrificând astfel interesele cetățenilor în favoarea intereselor sale electorale”, se arată într-un comunciat al PSD.

Vezi și:SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Ies la iveală detalii incendiare! Șeful Serviciului de Pază și Protecție, cunoscutul general Lucian Pahonțu, ar reveni pe scena politică

Vești mari! Mai multe zile libere pentru anumiți români

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare