sursa foto:  zf.ro

PSD dă de pământ cu Guvernul Orban: ‘A adus în România cele mai proaste măşti, la cele mai mari preţuri’

Social-democraţii au transmis pe pagina de Facebook, că preşedintele Klaus Iohannis şi Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-coronavirus, şi precizează că n-ar avea unde să ţină un asemenea vaccin la -80 de grade.

”Iohannis și Guvernul Orban vând românilor #iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele țării de lupta cu pandemia.
Românii știu însă bine ce înseamnă vizitele electorale ale lui Iohannis în centrele de vaccinare goale pentru că nu există încă un vaccin! Așa cum miile de medici din țară știu și ei la fel de bine că nici n-ar avea unde să țină un asemenea vaccin la -80 de grade.
Guvernul PNL nu s-a gândit din timp să doteze sistemul sanitar cu un #lanțdefrig, vital în asemenea situații. Guvernarea Orban a probat deja, în competiția pentru materiale sanitare cu țările europene, că a adus în România cele mai proaste măști, la cele mai mari prețuri. Numai ca să poată fura liberalii mai mult!
Cu PNL la putere, și vaccinul va ajunge în Romania la fel: greu și în condiții necorespunzătoare! Pe 6 decembrie, pentru a nu rămâne ultimii din Europa și la vaccinul anti-COVID-19, votați ca să vă salvați!”, au scris cei de la PSD pe Facebook
Citește și:

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

Ce taxă îi așteaptă pe români odată cu venirea noului an. Cât trebuie să plătească și prin ce mod se pot recupera banii

Atenție! S-a schimbat legea! Poliția nu mai are dreptul să te amendeze dacă nu ai buletinul la tine!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare