sursa foto:  radioromanul.es

PSD, ieșire dură la adresa lui Iohannis: ‘O să arate țării cât de strâmbă este Dreapta Unită. Liberalii trebuie să o ia mai (NIC)UŞOR cu pianul pe scări!’

Reprezentanţii PSD au precizat, într-o postare pe Facebook, că preşedintele Klaus Iohannis va arăta astăzi ţării, în declaraţia de presă, „cât de strâmbă este Dreapta Unită” şi că după alegerile locale liberalii trebuie „să o ia mai (Nic)uşor cu pianul pe scări”.

„De astăzi, Iohannis o să arate ţării cât de strâmbă este Dreapta Unită. Şi că, după alegerile locale, liberalii trebuie să o ia mai (NIC)UŞOR cu pianul pe scări!”, arată o postare făcută luni pe pagina de Facebook a PSD.

Reacţia vine în contextul în care şeful statului susţine luni, de la ora 18.00, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.

Candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a obţinut 42.73 % din voturi la alegerile locale de duminică, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea, are un scor de 37.97%, indică datele provizorii după numărarea a 97,66% din voturi, informează news.ro.

Citește și:

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelorviewscnt

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare