sursa foto:  stiripesurse.ro

PSD impune condiții! Cum ar putea accepta Pactul politic propus de Iohannis: Doar așa vom susține!

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a explicat că PSD este de acord, în principiu, cu Acordul Politic Național propus de Klaus Iohannis, dar îl vor semna doar dacă vor fi respectate o serie de condiții.

”PSD susține un consens politic doar daca va fi construit în avantajul cetățenilor României!

Obiectivul fundamental al Partidului Social Democrat în perioada următoare este reconectarea la stânga modernă europeană și la nevoile reale ale tuturor cetățenilor noștri.

Condițiile PSD transmise ieri Președintelui României, în vederea semnării unui Acord Politic Național, întăresc și oferă substanță unui demers care TREBUIE sa fie în avantajul cetățenilor.

Referendumul votat în 26 Mai de populație a fost unul cu o semnificație deosebită, iar PSD respectă voința românilor care nu poate fi negociată între politicieni. Vom găsi soluția optimă de a transpune rezultatul referendumului în legislație și nu varianta cea mai ușoară de a tergiversa rezultatul din 26 Mai.

Un acord politic pentru consolidarea parcursului european al României nu are cum sa nu includă elemente esențiale, precum necesitatea unei Europe cu o singura viteză, ori eliminarea dublului standard, așa cum PSD a propus în răspunsul transmis ieri.

Europa are nevoie de mai multă unitate! Viitorul nostru este într-o Europă a tuturor Națiunilor, fără discriminări, cu aceleași drepturi și cu aceleași obligații.

Mâine vom analiza, în cadrul Comitetului Executiv Național, atât propunerea președintelui Iohannis, cât și introducerea în Pactul Politic propus, a aspectelor vitale pentru interesul României, anunțate și asumate de PSD.”, scrie Mihai Fifor.

 

Vezi și

Probleme mari pentru pensionari! Cum îi poate afecta noua Lege a pensiilor

EXCLUSIV Dezastru pentru Florin Călinescu! Afacerea i s-a prăbușit

EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare