sursa foto:  pressone.ro

PSD: ‘Orban vrea să-și șteargă urmele prin secretizarea actelor. E prea târziu, va rămâne șomer!’

Printr-un comunicat de presă postat pe Facebook, cei de la PSD au anunțat că nu vor renunța să afle răspunsuri în situația Unifarm și îl vor chema în Parlament pe Ludovic Orban să ofere răspunsuri despre caz.

„În faţa şpăgii Unifarm, Orban face şpagatul: vrea să-şi şteargă urmele prin secretizarea actelor. E prea târziu, va rămâne şomer! Azi (luni – n.r.), în Parlament, Ludovic Orban n-a răspuns la vreuna dintre întrebările concrete legate de implicarea sa în scandalul Unifarm. Cu un tupeu şi o nesimţire nelimitate, ne-a spus doar cât de cinstit este el şi partidul său. Ca să dovedească asta, cum s-a terminat dezbaterea, Unifarm a secretizat toate contractele de achiziţii din pandemie!”, au scris social-democraţii pe pagina de Facebook a PSD.

 

Sursa citată aminteşte despre o firmă a consilierilor PNL Iaşi care a câştigat 17 contracte pentru furnazirea unor măşti către primării.

Vezi și: Mega-lovitură! Contracte cu dedicație pentru ‘băieții deștepți’ din PNL

 

„Fix ce face Orban la centru este replicat de liberali oriunde în ţară. Am aflat ce avere grandioasă are pacientul de lux al pandemiei, Flutur de la Suceava – bugetar de-o viaţă. Sau economistericul de serviciu Cîţu, ajuns stăpân peste un versant întreg de munte cu preţul desfiinţării unei întregi direcţii din Ministerul de Finanţe. Presa a publicat cum firma şefului consilierilor PNL din Iaşi a câştigat 17 (!!!) contracte pentru furnizare de măşti către primării. Unica preocupare a guvernării este hrănirea marelui stomac liberal”, a completat sursa menţionată.

 

PSD anunţă că nu se opreşte, după dezbaterea de luni din Camera Deputaţilor, „ora premierului”, unde a fost chemat Ludovic Orban să ofere explicaţii despre Unifarm.

„De aceea, nu ne vom opri aici. Îl vom chema pe Orban în faţa comisiei de anchetă PANDE-MITA şi-l vom trimite în şomaj prin moţiunea de cenzură. Fiindcă în epoca COVID, Orban&Co au devenit VIDOCRAŢIA care sufocă România”, au conchis reprezentanţii PSD, pe reţeaua de socializare.

Camera Deputaţilor a avut, în plenul de luni, dezbateri politice, la care a participat şi Ludovic Orban, la solicitarea grupului parlamentar al PSD, cu tema „Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de către Guvernul PNL cu scopul de a se face achiziţii directe de măşti de la Unifarm la preţuri astronomice”.

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

Situație dezastruoasă în interiorul DNA. Este pe cale de a se prăbuși bastionul împotriva corupției din România?

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare