sursa foto:  Hepta

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe, dă de pământ cu George Simion: Un nou act de scandal, huliganism marca AUR

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe a dat de pământ cu liderul AUR, după ce a întrerupt conferinţa de presă a ministrului Energiei, precizând faptul că George Simion a comis un nou act de scandal şi de huliganism marca AUR.

 

 

 

„Nimeni nu şi-ar fi închipuit că asemenea derapaje comportamentale se pot manifesta astfel. Ce a făcut Simion astăzi e bătaie de joc şi la adresa instituţiei, şi a opiniei publice, şi a presei. E un afront şi la adresa presei. Un nou act de scandal, huliganism marca AUR şi George Simion, şi în mod evident această conferinţă de presă nu poate fi ţinută în asemenea condiţii.

Cunoaştem antecedentele acestui domn, ştim foarte bine ce derapaje comportamentale a avut. De altfel, să ştiţi că singura miză pe care o are acest individ este cea legată de circ, de scandal, de spectacol, lucruri care, în mod evident, deturnează orice fel de eveniment civilizat, orice fel de comunicare instituţională care ar trebui să fie coerentă şi limpede”, a afirmat Ionuţ Stroe, luni la Digi 24.

El a adăugat că în acea ordonanţă de urgenţă care ar introduce taxa pe soare nu este vorba de niciun fel de taxă care să se impună acum, ci de o perspectivă în anul 2026.

„Cât priveşte această chestiune legată de taxa pe soare, sau cum a fost denumită de presă, cred că lucrurile se vor lămuri, îndată ce ministrul va putea să-şi organizeze conferinţa de presă. De altfel, din ceea ce am înţeles nu este vorba de niciun fel de taxă suplimentară care să se adauge consumatorilor este destinată celor care produc energie electrică în cantităţi foarte mari . Există doar posibilitatea de a fi introdusă din 2026, nicidecum acum”, a mai explicat Stroe.

 

Liderul AUR George Simion a apărut, luni, în sala de conferinţe din Ministerul Energiei, unde ministrul Virgil Popescu urma să dea explicaţii privind scandalul legat de taxarea prosumatorilor. Evenimentul s-a amânat, iar liderul AUR l-a acuzat pe Virgil Popescu că a fugit.

Ministrul Virgil Popescu a declarat luni, după scandalul făcut de liderul AUR la conferinţa anunţată la sediul ministerului, că George Simion ”nu este decât o trompetă a ruşilor, a lui Putin, care acţionează împotriva statului român” şi a amintit că începând de astăzi nu se mai importă ţiţei rusesc în toate statele membre UE iar ţiţeiul rusesc în statele G7, în Australia, unde mai sunt derogări nu va putea fi vândut decât cu un preţ maxim de 60 de dolari, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare