sursa foto:  realitatea.net

Radu Banciu intervine în războiul dintre Marian Oprișan și ANI: ‘Nici în pânzele albe nu o să îți justifici averea’

Radu Banciu a discutat, în ediția de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu, despre supărarea lui Marian Oprișan pentru că trebuie să își declare averea în transparență publică.

„Interesantă declarația lui Marian Oprișan, tocmai ieri-alaltăieri vorbeam despre transparența în politică, ei bine lui Marian Oprișan i-a cășunat pe directivele europene, și anume acelea ca omul politic să își declare transparența pe curat. Adică imediat cum ajunge într-o funcție, așa cum e normal, el trebuie să își declare averea. Ce credeți că spune Marian Oprișan ca un PSD-ist adevărat, el care nu a făcut nimic altceva decât a agonisit? Marian Oprișan nu a creionat nimic, nu a inventat nimic, nu a modificat destinele României, însă și-a sporit averea în mod constant. El spune așa că nu e de acord cu transparența pentru că noi suntem politicieni și dacă ne publicăm averea ne calcă hoții. Interesantă teorie, nu ne gândisem la ea. Asta cu călcatul hoților, deși hoții nu prea au de ce să te calce pe mata nea Oprișane pentru că hoții sunt ca tine. Corb la corb nu prea își scoate ochiul. Mai degrabă, hoții ne-ar călca pe noi nu pe tine. Sigur, tu ai avere mai mare, nejusticată, și aș spune nejustificabilă. Nici în pânzele albe nu o să îți justifici averea. Mă îndoiesc că se mediatizează judecata de apoi că nu prea am avut imagini nici măcar pe Facebook. Dacă am avea transmisiune directă de acolo ar merita să mai trăim puțin. Mă tem că nu vei putea să justifici mai nimic, poate hainele de pe tine, dar nu mai mult”, a comentat Radu Banciu.

 

Vezi și:

Afacerile cu statul ale USR-istului acuzat de trădare! Finanțări anuale pentru unul dintre ‘băieții deștepți’ ai Guvernului Cioloș

Se aplică de la 1 iulie 2019! Mii de români sunt vizați

EXCLUSIV Acuzații-dinamită la adresa giganților de pe piață: ‘Suprataxează românii din cauza bonurilor de masă’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare