sursa foto:  stiripesurse.ro

Radu Tudor s-a resemnat: `Politicieni care să îndeplinească aceste deziderate nu s-au născut încă`!

Jurnalistul Antena3, Radu Tudor, susține că ar putea intra în politică, dar numai în anumite condiții. Jurnalistul a precizat în exclusivitate pentru DC News ce l-ar determina să facă acest pas, dar și dacă a avut propuneri până acum pentru a intra pe scena politică.

Întrebat despre intrarea în politică, jurnalistul a răspuns: ”Nu iau în calcul intrarea în politică în acest moment. Când România va fi o țară normală, dacă va fi vreodată, o să analizez.”

Cât despre propunerile care i s-au făcut, jurnalistul Radu Tudor dezvăluie: ”Am avut multe propuneri, unele dintre ele chiar interesante, provocatoare aș spune.

Însă, dacă viitorul va arăta ca prezentul politic, exclude orice variantă de intrare în politică, după cum subliniază.

Întrebat ce partid politic ar fi mai aproape de viziunea sa, jurnalistul Radu Tudor a precizat că încă nu există acest partid.

”Partidul care nu-și bate joc de România: construiește autostrăzi și căi ferate de mare viteză, atrage fonduri europene, construiește spitale noi, întărește Armata, face din Energie și IT un mare atu economic, restaurează tot patrimoniul românesc și leagă pentru totdeauna România de Occident. Încă nu există acest partid, politicieni care să îndeplinească aceste deziderate nu s-au născut încă”, a mai spus Radu Tudor, informează stiripesurse.

Vezi și:

SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Ies la iveală detalii incendiare! Șeful Serviciului de Pază și Protecție, cunoscutul general Lucian Pahonțu, ar reveni pe scena politică

Vești mari! Mai multe zile libere pentru anumiți români

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare