sursa foto:  facebook

Raed Arafat, tot mai aproape de demitere? Rareș Bogdan nu-l mai suportă: ‘Cu mine nu se va juca. Oamenii au dreptul să protesteze’

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a reacționat, după imaginile de la Spitalul Foișor. El a transmis că ”Așa cum am ieșit în stradă pentru el, așa voi ieși și împotriva sa”.

”Înainte de a fi lider politic sunt om și mă gândesc că acolo, la Foișor, puteau fi bunicii mei, părinții sau copiii. Imaginile au depăsit orice limită, eu m-am săturat și tocmai d-asta nu voi participa doar la Biroul Executiv de luni, ci și la coaliție, și voi cere ca Vlad Voiculescu, Raed Arafat și Nicusor Dan să se prezinte la comisie, pentru că ei nu au ajuns în pozițiile astea pur și simplu, ci pentru că toți am făcut campanie ca să-i aducem la putere.

Acești oameni trebuie să înțeleagă că empatia și emoțiile nu trebuie să ne părăsească, suntem oameni. Ceea ce s-a întamplat aseară nu rămane așa, eu vreau răspunsuri. Trebuie să se prezinte în fața Coaliției și să dea răspunsuri. Nu am înteles de ce nu au ajuns salvări, de ce nu erau în curtea spitalului salvări și a trebuit să fie scoși oamenii la 11 noaptea”.

Rareş Bogdan: ”Raed Arafat nu e la putere pentru că e Arafat, ci pentru că noi îl ţinem acolo”

”Eu am văzut multe, dar aceste imagini nu mă părăsesc. Îi înteleg pe toți cei care sunt acum în stradă, au tot dreptul să protesteze. Eu mi-am văzut în ultimul timp de Bruxelles, dar simt că lucrurile o iau razna.

Sincer, eu m-am cam săturat de domnul Raed Arafat, nimeni nu e de neînlocuit. Nicușor Dan a venit să conducă Bucureștiul pentru că PNL și PLUS și-au retras candidații, așa că trebuie să ne explice care a fost comunicarea lui cu Spitalul Foișor. Raed Arafat nu stă la putere pentru că e Arafat, ci pentru că noi îl ținem la putere, deci trebuie să vină și să dea răspunsuri, iar cu mine nu se va juca.

Așa cum am ieșit în stradă pentru el, așa voi ieși și împotriva sa. Eu îi spun din start că luni trebuie să se prezinte cu un raport clar legat de ce s-a întâmplat. Eu nu vreau ca PNL să coboare în ochii alegătorilor din cauza unora care nu își înteleg menirea. Oamenii au dreptul să protesteze, dar îi rog să respecte măsurile și să respecte forțele de ordine, să încerce să se protejeze.”, a spus Rareş Bogdan, în exclusivitate, la România TV, notează româniatv.net

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare