sursa foto:  rfi.ro

Raluca Turcan: ‘Nu am avut nicio reținere să mă vaccinez. Nu doare și e un vaccin care poate să permită tuturor să respecte sănătatea’

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat după ce s-a vaccinat anti-COVID-19, că nu a avut nicio reținere să se imunizeze, adăugând că în țara noastră campania se derulează „foarte bine”.

 

„Nu am avut nicio reţinere să mă vaccinez, mai ales după un an de zile în care am fost îngrijorată pentru sănătate familiei şi a celor din jur. (…) Astăzi trăim acest moment al vaccinării. În România, campania de vaccinare de derulează foarte bine. Suntem pe locul şase la nivel european din perspectiva persoanelor vaccinate şi care s-au înscris la vaccinare şi lucrul acesta ar trebui să dea curaj tuturor, pentru că avem acum acces la vaccin gratuit şi simplu, un vaccin care nu doare şi un vaccin care poate să permită tuturor să respecte atât sănătatea personală, cât şi sănătatea celor din jur, să contribuie la reluarea vieţilor noastre de odinioară, să repornim economia şi să ne reluăm mobilitatea”, a afirmat Turcan.

Citește și:

Guvernul pregătește o nouă ordonanță! Veste pentru toți șoferii din România

Lucian Bode își ia secretara după el! ‘Blonda lui Boc’ ajunge la Ministerul de Interne!

O nouă lovitură pentru Guvern! Polițiștii refuză să mai verifice persoanele izolate/carantinate la domiciliu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare