sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan a izbucnit în legătură cu subiectul momentului! ‘Poate nu am fost suficient de clar’

Rareș Bogdan, moderatorul emisiunii „Jocuri de Putere”, a izbucnit în legătură cu subiectul momentului. După ce în spațiul public a apărut informația că ar candida la alegerile europarlamentare din partea PNL, Bogdan a ținut să clarifice chestiunea, anunțând că nu a fost contactat de liberali.

În cele din urmă, cum s-a insistat cu această discuție, Rareș Bogdan a erupt pe pagina de socializare, afirmând că poate nu a fost „suficient de clar” și că el e jurnalist.

„Poate nu am fost suficient de clar. Sunt jurnalist si imi place ceea ce fac. Nu negociez si nu discut cu nimeni in acest moment din zona politica. Faptul ca se discuta de persoana mea, ma onoreaza, inseamna ca nu sunt chiar nesemnificativ in spatiul public. Va multumesc”, scris Rareș Bogdan.

Anterior, acesta publicase următorul mesaj: „Da, aceasta chestiune s-a discutat din cate cunosc, intre reprezentantii PNL si consultantii lor. Ma bucur daca cineva s-a gandit la mine, sunt flatat. Pentru un bărbat care este interesat de destinul țării sale, nimic nu poate fi mai onorant decât să o faca în umbra Brătienilor, visând la realizările lor. Insa eu sunt jurnalist si ii sprijin cu drag de aici. Am văzut ca există idei de atragere a unor oameni din zona Dreptei, testarea sociologica a unor personaje/personalitati/indivizi si cam atat. Dar eu sunt jurnalist si nimic altceva. Doresc sa raman in aceasta zona in urmatoarea perioada. Iubesc enorm meseria mea de jurnalist! Sunt mandru sa o practic.
P.S. In aceasta poza, eu le servesc mancarea, dezosez pestele salbatic, pentru trei super-jurnalisti! Trei oameni frumosi in fata carora ma inclin”.

Vezi și Lovitură în plin pentru Elena Udrea! Cu ea în Costa Rica, afacerile din România se prăbuşesc

Vești extraordinare pentru acești bugetari! Eugen Teodorovici a semnat

SURSE Rămasă fără șef, Armata Română mută în forță! Operațiunea ‘Echiparea’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare