sursa foto:  b1.ro

Rareș Bogdan anunță o imensă lovitură de teatru! ‘Nu are nicio șansă’

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal, anunță o imensă lovitură de teatru.

Deși s-a vehiculat că moțiunea de cenzură pe care PSD a amenințat că o va depune împotriva Guvernului Orban va trece, Rareș Bogdan răstoarnă situația.

Bogdan spune că PSD nu are semnăturile necesare pentru a da jos Guvernul Orban.

„Atunci când declară PSD așa ceva, e exact pe dos. PSD nu are, astăzi, semnăturile necesare și nu are nicio șansă să dea jos Guvernul Orban, iar noi am pornit pe un drum extrem de calculați, pas cu pas, un șah politico-electoral extrem de inteligent condus de Ludovic Orban pe de o parte, de președintele Iohannis, prin declarații extrem de clare, care vin practic de la declarațiile de imediat de după câștigarea alegerilor prezidențiale, și susținute de noi ceilalți, încercând să-i sprijinim în spațiul public tocmai în aplicarea acestui plan. În orice situație, PSD a pierdut, PSD nu are șanse, azi, să dea Guvernul Orban, iar și dacă dau jos Guvernul Orban, noi suntem cu planul îndeplinit. Mergem înainte pe subiectul anticipatelor. Sigur, în cazul în care vor reuși să dea jos Guvernul Orban, deși eu personal mă îndoiesc extrem de serios că au capacitatea aceasta de a aduna 233 de voturi, vom avea surprize pentru ei, pentru că nu renunțăm la (n.r. – alegerea primarilor) două tururi de scrutin”, a afirmat Bogdan, duminică seară, la B1 TV.

Vezi și

Veteranul de război Emil Vețeleanu (101 ani), despre 23 august 1944: Influența rusească a dus la arestarea Mareșalului Antonescu

Noua lege intră în vigoare mâine! Sunt vizați toți românii! Poliția avertizează: ‘Da, ai citit bine!’

EXCLUSIV Marcel Vela răstoarnă situația! Harta e falsă!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare