sursa foto:  b1.ro

Rareș Bogdan atacă dur: Acest fapt arată cât de bolnavă este România!

Prim-vicepreşedintele PNL,Rareș Bogdan, a declarat că nu este de acord cu faptul că opinia publică este de partea Sorinei Pintea.

Rareș Bogdan afirmă că drepturile trebuie respectate, însă nu este de acord cu „faptul că o ţară întreagă a ajuns să facă jelanie naţională, uitând că totuşi doamna Pintea este acuzată că a luat şpagă din banii pe care trebuiau să-i primească oamenii pentru medicamente într-o acţiunea de a stopa pandemia de coronavirus arată cât de bolnavă este România”.

„Eu ştiu un singur lucru: că niciun funcţionar public, niciun om politic, niciun om ales într-o funcţie publică sau desemnat într-o funcţie publică nu trebuie să ia şpagă.

Dacă într-adevăr doamna Pintea a luat 120.000 de lei şpagă şi a mai luat şi alte sume prin domnul Liviu Pop sau separat, nu ştiu, este ruşinos că o ţară întreagă a ajuns să plângă.

Sigur că sunt de acord, ca orice liberal, că drepturile civile trebuie respectate, că drepturile oricărui inculpat trebuie respectate, dar în acelaşi timp, repet, faptul că o ţară întreagă a ajuns să facă jelanie naţională, uitând că totuşi doamna Pintea este acuzată că a luat şpagă din banii pe care trebuiau să-i primească oamenii pentru medicamente într-o acţiunea de a stopa pandemia de coronavirus arată cât de bolnavă este România, a declarat Rare, Bogdan  la Antena 3,potrivit fanatik.ro

Vezi și:Nimic nu mai este sigur în România, nici să dai șpagă. Întâlnirile de afaceri se mută peste granițe

Un fost senator român trage un puternic semnal de alarmă: Serviciile secrete ale Federației Ruse organizează o misiune de destabilizare a societății române

Veste importantă! Pensii mai mari doar pentru anumiți pensionari

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare