sursa foto:  digi24.ro

Rareș Bogdan cere măsuri radicale împotriva lui Viktor Orban, după discursul extremist din România: ‘Nu înţeleg de ce UE continuă să se poarte cu mănuşi cu Viktor Orban’

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, cere măsuri radicale din partea Uniunii Europene împotriva lui Viktor Orban, după discursul extremist pe care liderul maghiar l-a avut la Tușnad, pe teritoriul României.

Rareș Bogdan susține că UE ar trebui să nu-i aprobe PNRR-ul lui Viktor Orban și să-i suspende alocările de fonduri europene, pentru ca Ungaria să resimtă această poziționare anti-construcție europeană.

Vezi și Viktor Orban, ‘idiotul util’ lui Vladimir Putin

„Dacă domnia sa critică şi continuă să fie anti-Uniunea Europeană nu înţeleg de ce Uniunea Europeană continuă să se poarte cu mănuşi cu Viktor Orban. Dacă nu-i aprobă PNRR-ul, adică cei 14 miliarde, ar trebui să-i suspende şi fondurile europene pentru a resimţi la nivelul populaţiei această poziţionare anti-construcţie europeană. Vreau să vedem cum rezolvă problema subvenţiei în agricultură, ca să nu vorbesc de restul fondurilor structurale.

Dacă premierul Ungariei poate acoperi cei 1,3 miliarde pe care-i ia subvenţia directă pe suprafaţă cultivată sau pe cap de animal în Ungaria să ne spună, pentru că atunci, probabil nu mai are nevoie de Uniunea Europeană”, a spus Rareş Bogdan, la Antena 3, conform News.ro.

Liberalul a preciat că nu crede că UDMR-ul va ieși de la guvernare.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare