sursa foto:  facebook.com

Rareș Bogdan îi atrage atenția lui Cătălin Drulă: ‘E un ministru bun, dar uneori își uită ranga în mână’

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, a lansat un mesaj public ministrului Transportului, Cătălin Drulă după ieșirea acestuia la adresa prim-ministrului Florin Cîțu că este „un zombie politic”: „Să lase ranga la ușă”.

 

„Am văzut declarația lui Cătălin Drulă, e un ministru bun, dar uneori își uită ranga în mână.

A făcut bine ce a făcut la metrou, dar sunt convins că își lasă ranga la ușă și că ne vom înțelege bine cu Cătălin.

Prerogativa premierului e că el el garantează pentru miniștri și nu îi putem impune că dacă un ministru nu îl satisface din punct de vedere al aplicării programului de guvernare să nu îl schimbe”, a spus Rareș Bogdan.

Referindu-se la intervenția cu o rangă, Rareș Bogdan a făcut o paralelă la reacția pe care Cătălin Drulă a avut-o în cazul conflictului privind demolarea spațiilor comerciale de la metrou: „Un cartel se destructurează cu ranga”.

„Nu cedăm, nu îl schimbăm pe Florin Cîțu. Nu dăm alt minister, nu dăm nicio agenție guvernamentală în plus față de ce s-a negociat.  Nu vă pot spune că în seară asta după coaliție va ieși fum alb. Probabil ambele partide se vor păstra pe poziții de forță, dar pot să vă garantez că până mâine lucrurile se vor încheia și vom merge mai departe în aceeași formulă”, a adăugat Rareș Bogdan.

Cătălin Drulă, vicepreședinte USR PLUS și ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîțu, după demiterea ministrului Voiculescu. Acesta a spus despre premier că este „un zombie politic” și că nu mai are încrederea USR PLUS.

„A fost un gest iresponsabil, de imaturitate politică, un gest meschin aproape, un gest pe persoană, nu instituțional. Nu a fost un gest al unui om politic responsabil, care înțelege ce responsabilitate are într-o coaliție. (…) Sunt oameni politici maturi, cu capul pe umeri și în PNL, care își dau seama că guvernarea nu stă într-un singur om. Și cred că oamenii responsabili din PNL, președintele Iohannis înțeleg ce s-a întâmplat. Din semnalele mele, ei înțeleg ce s-a întâmplat, că nu este business as usual, înțeleg că s-a pierdut încrederea partenerului de guvernare în premier”, a declarat Cătălin Drulă, conform digi24.ro.

Vezi și: Rareș Bogdan îl desființează pe Vlad Voiculescu: Să alimentezi toate teoriile conspirației, să spui că se ascund morții

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare