sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan: ‘Informații despre subvenția de 1.250 de euro pentru micii fermieri’

Într-o postare pe pagina de socializare, Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte al PNL, vine cu informații pentru micii fermieri.

Liberalul a făcut o serie de precizări referitoare la subvenția de 1.250 de euro pentru micii fermieri.

„Informații despre subvenția de 1250 de euro pentru micii fermieri

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a anunțat că termenul pentru retragerea din schema de ajutor pentru micii fermieri în valoare de 1250 de euro este de 15 iulie. Beneficiarii din schema pentru mici fermieri care au încasat plăți directe peste 1250 de euro au fost anunțați că pot opta pentru rămânerea în această schemă, dacă informează APIA în 15 zile de la primirea notificării, în situația în care moștenesc pe cineva. Ei trebuie să facă dovada preluării schemei de subvenție prin transfer de exploatație. Un moștenitor poate accesa subvenția numai dacă aceasta a fost accesată în anii anteriori. El trebuie să depună, odată cu cererea de plată, certificatul de deces al titularului decedat, certificatul de calitate de moștenitor sau de moștenitor, actul de identitate și, dacă există mai mulți moștenitori, declarația notarială de împuternicire din partea celorlalți.

De reținut că beneficiarii care au informat APIA despre retragerea din schema pentru micii fermieri și cei excluși din schemă primesc în continuare restul plaților cerute”, a explicat Rareș Bogdan.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare