sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan intră la rupere: ‘Nu voi accepta niciodată’

Rareș Bogdan a intrat la rupere, în direct, la TV! Europarlamentarul PNL anunță că nu va accepta niciodată așa ceva.

Fostul realizator TV a declarat că nu îi va accepta niciodată pe traseiști în PNL, avertizând că dacă unii dintre ei vor reveni în partid, el va pleca.

„Lucrurile sunt simple: dacă moșmondim și ne uităm că 3 de la ALDE vor să meargă la PNL sau la USR, să vedem că-s băieți buni, eu vă zic „Nu!”. Cei care au guvernat alături de PSD și și-au asumat guvernarea alături de PSD nu au ce să caute alături de cei care vor să scoată România din marasmul ăsta (…) Noi nu am luat parlamentari de la ALDE pentru că transferul de parlamentari aparține altei epoci, pentru că traiseimul politic este cea mai mare plagă a acestei țări. Gândiți-vă că PMP a intrat în Parlament cu 26 de parlamentari și mai are 14 sau 16, restul au fugit la putere. Ar fi anormal! Gândiți-vă, PNL a intrat cu 99 de parlamentari și unii dintre ei au plecat la ALDE. Păi, cum vă imaginați că eu, Rareș Bogdan, atâta timp cât am un cuvânt de spus în PNL, voi accepta ca un fost parlamentar PNL, care a fugit la ALDE sau PSD, să revină în PNL.

Cu riscul să plec eu, nu voi accepta niciodată așa ceva. Să fie lucrurile clare: nu voi accepta ca vreun primar de sector din București să vină către PNL. În momentul în care PNL primește un primar de sector sau un parlamentar ALDE, în momentul în care se întâmplă această chestiune, intru în conflict deschis direct cu conducerea partidului și îi asigur că-n spatele meu se află zeci de mii, sute de mii de votanți liberali care cred la fel ca mine. Deocamdată, ceea ce știu eu este că președintele PNL, Ludovic Orban, a ferecat ușile”, a spus Rareș Bogdan, la B1 TV.

Vezi și

EXCLUSIV Jandarmeria Română a devenit serviciu secret? Instituția refuză să ne spună câți angajați are

Consulul lui Cioloș șochează! Decizia pe care a luat-o acesta este fără precedent

Vești excelente! Statul dă mii de lei- Cine sunt beneficiarii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare