sursa foto:  facebook

Rareș Bogdan: ‘Nu cred că scandalul de ieri și azi îl va coborî pe Nicușor Dan’

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că PNL s-a păcălit atunci când a crezut, din start, că Robert Negoiță nu poate fi învins la Primăria sectorului 3.

 

Una din marile noastre păcăleli din campania asta a fost să credem că Robert Negoiță nu poate fi învins. Negoiță are 34-38% în sondaje. Dacă mergeam cu candidat unic, îl spulberam”, a declarat Rareș Bogdan.

El a mai transmis că nu crede că scandalul în care este implicat Nicușor Dan de două zile îl va coborî în opțiunile electoratului. Bogdan a a mai spus că Dan a depășit-o pe Gabriela Firea în sondaje și are un avans de 6%.

Nicușor Dan are 6% peste Gabriela Firea, nu cred că scandalul de ieri și azi îl va coborî pe Nicușor Dan. Noi am fost extrem de raționali și am optat pentru domnia sa, sigur că va conta mobilizarea, prezența la vot, dar Nicușor Dan va câștiga alegerile”, a mai spus Rareș Bogdan, marți seară, la B1TV.

Citește și:

EXCLUSIV Controverse în privința transformării medicilor veterinari în polițiști: ‘Mi se pare o lipsă de respect față de polițiștii care au făcut o școală’

Dezbatere cu scântei la Ministerul de Interne! ‘Cum stabilește milițianul?’, ‘Pentru a vă dovedi că nu suntem milițieni’

Document. Nebunie! Guvernul Orban a luat-o razna! Se solicită prezentarea mortului, la eliberarea pașaportului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare