rares bogdan

sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’

Prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan are o reacţie virulentă la adresa discursului lui Călin Popescu Tăriceanu şi spune că acesta ar suferi de o amenzie atunci când spune că incompetenţa şi corupţia reprezintă vulnerabilităţile guvernării.

‘Tăriceanu zice că a identificat vulnerabilitățile guvernării: corupția și incompetența cuplată cu nepotismul. Zici că a fost congelat vreo 30 de ani și s-a trezit acuma, ca o mimoză, la cules de ciupercuțe. Vaaaai, tuh, dar ce-i pe-aici?

Auziți, domnu, ați stat 3 ani bot în bot cu PSD, ați fost martorul tăcut sau mai vocal, depinde de domeniu, al potlogăriilor, ați girat nenorocirile care au adus România incompetenților pe prima pagină a ziarelor din toată lumea și pe cele mai mari televiziuni (de 10 august vă amintiți? De OUG 13, ceva… nu? Bănuiam eu…).

Ați trimis prin lume scrisori semnate alături de Dragnea Liviu Nicolae în care ziceați că de ciorba voastră vă ocupați voi doi, v-ați dat răniți de ‘statul paralel’ după modelul lui Erdogan, ați vulnerabilizat România în fața partenerilor și acuma faceți din amnezie o virtute? Hai bâști, ne-am săturat!’, se revoltă acesta pe pagina sa de socializare.

Citește și

EXCLUSIV Remus Rădoi aruncă-n aer subiectul legăturii dintre clanurile din Caracal și politicienii de Olt

EXCLUSIV Cutremur în cazul copiilor ‘ținuți sclavi’ la Vișeu de Sus: Cineva încearcă să distragă atenția de la ceva sau să găsească, cu orice preț, nod în papură

SURSE Răsturnare de situație în cazul copiilor care ar fi fost ținuți în sclavie la Vișeu de Sus! Colaborare cu Poliția de Frontieră și cu autoritățile din Germania

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare