sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan spulberă Guvernul PSD-ALDE: ‘Da, sunteți pe primul loc’

Rareș Bogdan desființează Guvernul PSD-ALDE și creșterile economice cu care Executivul se laudă.

Bogdan susține că e adevărat că guvernarea actuală este pe primul loc, dar „la minciuni și la angajat pile de partid și de alcov”.

„Suntem singura țară în care lucrurile s-au înrăutățit. Când vă mai lăudați cu rezultatele guvernării voastre, uitați-vă pe cifre, incompetenților! Vă lăudați cu agricultura, dar sectorul alimentar are cel mai mare deficit comercial din regiune și contribuie cel mai tare la inflație. Vă lăudați cu investițiile, dar sunt la un minim istoric. Vă lăudați că ați crescut salariile, dar acum 3 ani, din bani mai puțini, românii cumpărau semnificativ mai multe alimente. Vă lăudați cu susținerea tinerilor, dar România pierde anual 10 mld. de euro din cauza deficitului de talente și a birocrației.

Există vreun domeniu în care excelați? Da, sunteți pe primul loc la minciuni și la angajat pile de partid și de alcov. Da, sunteți pe primul loc din Europa la tentativele de a ascunde sub preș corupția generalizată, clanurile care au pus stăpânire pe administrațiile locale, grupurile de interese. Sunteți ca într-un banc cu Ceaușescu – dictatorul la Congresul al XIV-lea: „Este adevărat, nivelul de trai este mai mic decât anul trecut. Dar el este cu mult mai mare decât cel de anul viitor, tovarăși”.”, scrie, pe Facebook, Rareș Bogdan.

Vezi și

EXCLUSIV Remus Rădoi a dat o lovitură de senzație! Omul de afaceri a rupt norma

Vești proaste pentru angajați! Pentru ce veți fi taxați

SPECIAL de la ‘Casa Groazei’. Mirosul de cadavru se simte din stradă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare