sursa foto:  mytex.ro

Rareș Bogdan: Vești bune de la Bruxelles! CE a aprobat o schemă de ajutor de 1,5 miliarde de euro pentru compensarea facturilor la energie

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL/PPE, vine cu informații de ultimă oră de la Bruxelles. Comisia Europeană a aprobat o schemă de ajutor în valoare de 1,5 miliarde de euro, anunță europarlamentarul român.

Acești bani vor fi folosiți pentru compensarea facturilor la energie electrică, transmite prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal.

Este vorba de o compensarea parțiala pentru întreprinderile mari consumatoare confruntate cu explozia prețurilor ce rezulta din costurile indirecte ale emisiilor în cadrul sistemului UE de comercializare a certificatelor de emisii (ETS), explică Rareș Bogdan.

„Vesti bune de la Bruxelles! Comisia Europeană a aprobat o schema de ajutor in valoare 1.5 miliarde de euro pentru compensarea facturilor la energie electrică.

Este vorba de o compensarea parțiala pentru întreprinderile mari consumatoare confruntate cu explozia prețurilor ce rezulta din costurile indirecte ale emisiilor în cadrul sistemului UE de comercializare a certificatelor de emisii (ETS)”, spune Rareș Bogdan.

Vezi și EXCLUSIV Rareș Bogdan, despre înlocuirea lui Nicolae Ciucă cu Lucian Bode: ‘Este o prostie cruntă! Sunt încercări de destabilizare la vârful PNL’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare