sursa foto:  Inquam Photos/Sabin Cîrstoveanu

Răsturnare de situație! Anunțul făcut de Clotilde Armand s-a dovedit a fi fals

În urmă cu o săptămână, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, anunța că în spațiul public se rostogolește un fake-news.

Armand infirma faptul că Primăria Sectorului 1 ar fi fost amendată cu 200.000 de lei de către Garda de Mediu.

Dar, surpriză! Într-un comunicat de presă, Garda de Mediu dezvăluie că a amendat Primăria Sectorului 1, cu 160.000 de lei.

<<Două primării de sector au fost sancționate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2005 privind protecția mediului: „Autoritățile administrației publice locale au următoarele atribuții și răspunderi: f) asigură, prin serviciile publice și operatorii economici responsabili, luarea măsurilor de salubrizare a localităților, de întreținere și gospodărire a spațiilor verzi, a piețelor și a parcurilor publice”>>, precizează Garda de Mediu.

Anunțul făcut de Clotilde Armand în urmă cu o săptămână:

Informația apărută în spațiul public, potrivit căreia Primăria Sectorului 1 a fost amendată cu 200.000 de lei de Garda de Mediu, este falsă.”, a transmis, pe Facebook, Armand.

Vezi și EXCLUSIV Se confirmă ancheta Bugetul.ro! DSVSA are contract cu fabrica pe care o controlează. Însă refuză să facă publică valoarea înțelegerii

EXCLUSIV Prima reacție a Ralucăi Turcan, după ce un ministru USR-PLUS a cerut modificarea formulei de calcul a pensiilor militarilor și polițiștilor

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi text care spune „DIC LIVE 10.06.2021 21:33 ANTENA LIVE Primăria Sectorului condusă Clotilde Armand, fost amendată Garda Mediu cu 200.000 de După săptămână controale cadrul Primăriei Sectorului cadrul companiei care ocupă salubritatea, Garda de Mediu constatat operatorul Romprest, Primăria Sectorului ,deoarece gunoaiele reprezintă proprietatea Primăriei. Romprestde |LIFESTYLE Primăria Sectorului această seară pentru ănua asigurat ridicării gunoiului, sursele Digi24. Comisariin- n-au însă Romprestul, întrucâtau consideratcă Primăria îndeplineÈ™te operator alsalubrității, timp Romprestul anenortatarul deceurilor Primăria Sectorului amendată de Garda gunoaielor Mediu FAKE NEWS! Primăria Sectorului 1 nu a primit amendă de la Garda de Mediu!”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare