sursa foto:  romaniatv.net

Răsturnare de situație de ultimă oră! ASF anunță că totul este doar un fake news

Răsturnare de situație! Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) anunță că informațiile transmise astăzi în presă nu sunt altceva decât un fake news.

Mai precis, publicația Gândul a afirmat că procurorii au descins la sediul ASF, fiind vizați de operațiune chiar șefii Autorității de Supraveghere Financiară.

Procurorii de la Parchetul General fac percheziții, joi, la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a ridica documente în legătură cu Euroins și City Insurance, au spus surse judiciare, conform publicației menționate.

În replică, ASF susține că „nu se confirmă informațiile apărute în spațiul public, privind eventuale descinderi și percheziții la sediul Autorității și menționează că aceste informații nu sunt altceva decât fake news”.

Reacția ASF:

Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) precizează că nu se confirmă informațiile apărute în spațiul public, privind eventuale descinderi și percheziții la sediul Autorității și menționează că aceste informații nu sunt altceva decât fake news.

Autoritatea a colaborat întotdeauna cu toate instituțiile cu atribuții de control ale statului în vederea clarificării tuturor aspectelor care au legătură cu activitatea desfășurată de Autoritate pentru respectarea legislației în vigoare.

Mai mult, A.S.F. a sesizat organele abilitate ale statului ori de câte ori a constatat, în cadrul acțiunilor de supraveghere și control, posibile încălcări ale legislației penale”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare